Vodafone dublează minutele internaţionale pentru clienţii prepay

Autor: Adrian Seceleanu 19.07.2011
Vodafone, numărul doi pe piaţa de telefonie mobilă din România, a lansat marţi o nouă ofertă prin care utilizatorii cartelelor preplătite Vodafone vor avea acces pentru acelaşi credit la un număr dublu de minute pentru convorbiri internaţionale.

Spre exemplu, cu doi euro pe lună clienţii Vodafone vor avea acces la 60 de minute de convorbiri în loc de 30 de minute, pentru un credit de 2 euro pe lună către destinaţii fixe din Europa şi către numere de mobil din SUA, Canada şi Israel. Pentru aceleaşi destinaţii (fix Europa, mobil SUA, Canada şi Israel), cu 3 euro pe lună numărul de minute creşte de la 60 la 120 iar cu 5 euro pe lună numărul de minute de apeluri urcă de la 120 la 240.


O altă opţiune, care include pentru 3 euro pe lună 20 de minute de convorbiri către reţele fixe şi mobile din Europa, SUA, Canada şi Israel va cuprinde dublul numărului de minute în prima lună de la activare.


Potrivit companiei oferta pentru utilizatorii cartelei Vodafone lansată în 15 iunie rămâne valabilă, aceştia primind trafic dublu de date inclus, pentru extraopţiunile Internet 24h şi internet pe mobil 50MB, iar dacă realizează o reîncărcare de minim 5 euro primesc o perioadă dublă de valabilitate. De asemenea, pentru 5 euro credit pe lună, ei vor mai avea acces la extraopţiunea cu 3.000 de minute şi SMS-uri în reţea plus 75 de minute şi SMS-uri naţionale şi minute naţionale.