Primul chiriaş în birourile Swan: un centru de conferinţe de 500 mp

Autor: Cristi Moga 21.07.2011

Parcul de birouri Swan Office & Technology Park din Pipera, proiect cu o suprafaţă închiriabilă de 29.000 de metri pătraţi, realizat în urma unei investiţii de peste 50 mil. euro, a găsit un prim chiriaş în cadrul firmei Ambery Hall, care a preluat un spaţiu de 500 mp în care va opera un centru de conferinţe şi evenimente private.

Proiectul a fost dezvoltat de firma Chayton Capital, iar procesul de închiriere a spaţiilor este coordonat de către Bogdan Voica, fostul managing partner al firmei de consultanţă John Taylor, în colaborare cu firmele Colliers şi Jones Lang LaSalle.

Deşi construcţia a fost finalizată încă din primăvara acestui an, Ambery Hall este primul chiriaş anunţat oficial în proiect, în condiţiile în care companiile au evitat în ultimii ani zona Pipera din cauza problemelor de infrastructură. În ultimul timp însă, rata de neocupare a clădirilor din centrul oraşului a început să scadă, astfel că firmele care au nevoie de spaţii au început din nou să se uite spre Pipera, unde pot găsi birouri la chirii de 8-12 euro/mp lunar.