Marriott: Existau doar discuţii estimative privind cazarea lotului Argentinei. Servicii de catering urma să furnizăm pentru 3.000 de persoane

Autor: Cristina Roşca 26.07.2011
Reprezentanţii hotelului Marriott de cinci stele din capitală spun că au existat discuţii privind cazarea lotului şi staffului echipei de fotbal a Argentinei însă nu a fost stabilit cu exactitate nimic.


"Numărul de nopţi necesare pentru cazarea lotului şi staff-ului echipei de fotbal a Argentinei a fost stabilit doar la nivel estimativ, nu a fost finalizat nimic", spune Cristina Niţu, directorul de relaţii publice şi de marketing al hotelului JW Marriott.


Ea adaugă însă că a fost încheiat un acord pentru servicii de catering la stadion pentru circa 3.000 de persoane.


Această informaţie vine să confirme cifra înaintată de Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. "(...) ieri am semnat contract cu Marriot de 200.000 de euro pentru ospitalitate pentru 3.000 de persoane. Noi am mers pe derularea contractului".


Reprezentanţii Marriott nu oferă însă informaţii despre valoarea contractului, afirmând că " este libertatea clientului de a face publică valoarea contractului".


Declaraţiile lui Mircea Sandu survin după ce Asociaţia de Fotbal din Argentina (AFA) a anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că a decis suspendarea meciului amical cu România, programat la 10 august, la Bucureşti, după demiterea selecţionerului Sergio Batista.


Sandu a mai declarat că în cazul în care meciul România-Argentina nu se va mai disputa va cere despăgubiri federaţiei sud-americane mai mari de două milioane de euro.