Omnilogic a devenit Distribuitor cu Valoare Adăugată al produselor Oracle în România

Autor: Ştefan Vrabie 28.07.2011

Omnilogic, companie care distribuie şi furnizează servicii IT, a anunţat astăzi că a devenit distribuitor cu valoare adăugată al produselor şi soluţiilor Oracle în România.

"Omnilogic va distribui gama completă de aplicaţii, produse hardware şi tehnologie Oracle în România. "Acest parteneriat va consolida canalul nostru de vânzări indirecte, care joacă un rol cheie în strategia noastră de afaceri. Pentru a obţine statutul Oracle VAD, compania a trebuit să îndeplinească un set stringent de cerinţe, bazate pe nevoile şi priorităţile ecosistemului de parteneri şi clienţi Oracle", a declarat Vali Gaitan, Senior Director Indirect Sales.

Oracle a recunoscut Omnilogic pentru expertiza sa în livrarea aplicaţiilor, tehnologiei şi hardware-ului.

"Din relaţia de cooperare cu Omnilogic ne aşteptăm în particular la creşterea vânzărilor platformelor de tehnologie şi aplicaţiilor noastre Oracle, precum şi la vânzarea soluţiilor de hardware, pentru clienţii mici şi mijlocii, printr-o reţea de parteneri extinsă, pe care Omnilogic şi-a construit-o", a afirmat Florin Drăgănescu, Oracle Alliance and Channel Manager.

Prin statutul de partener VAD, Omnilogic mai primeşte de la Oracle asistenţă dedicată pentru managementul oportunităţilor, bazată pe un plan comun de dezvoltare care va contribui la extinderea ariilor de specializare şi creştere a veniturilor.