Iulius Mall Iaşi a rămas fără supermarket. G’Market a închis unitatea de la parter

Autor: Cristi Moga 28.07.2011
Cel mai vechi mall din afara Bucureştiului, proiectul Iulius Mall din Iaşi, deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu, a rămas temporar fără supermarket, după ce compania Gimrom Holding a închis ieri unitatea pe care o opera la parterul supermarketului.

"De ieri, 27 iulie 2011, supermarketul G'Market a închis unitatea pe care o avea la parterul Iulius Mall Iaşi. Pe locul acestuia, urmează să se deschidă, în perioada imediat următoare, un supermarket al unui operator important. Pentru moment, la rugămintea operatorului, nu putem face public numele retailerului respectiv", au declarat reprezentanţii Iulius Group.


În celelalte proiecte ale companiei deţinute de omul de afaceri Iulian Dascălu, în Timişoara, Cluj şi Suceava, mallurile au drept ancoră de food câte un hipermarket Auchan, reţea care va deschide un magazin şi în cadrul proiectului Palas din Iaşi, aflat în construcţie.
G'Market este parte a grupului FIBA din Turcia, care mai deţine pe plan local şi compania Anchor Grup, dezvoltatorul primelor două malluri din Bucureşti - Bucureşti Mall şi Plaza România - în care de altfel sunt operaţionale şi supermarketuri G'Market.