George Butunoiu, Mona Neagoe şi Cristina Păsat – primii headhunteri care intră în cursa pentru proiectul “Caut CEO la stat”

Autor: Adelina Mihai 13.09.2011

Firmele de recrutare Pedersen& Partners, Agenţia de Servicii Professional şi un consorţiu format din firma lui George Butunoiu şi casa de avocatură Biriş Goran au depus ofertele pentru participarea la o licitaţie prin care ministerul Economiei va alege consultantul în proiectul de introducere a managementului privat la marile companii de stat.

Primul headhunter din proiectul "Caut CEO pentru stat" va încasa 120.000 de euro anul acesta

"Au mai fost două oferte, depuse de firmele Stein& Partner şi Lugera& Makler, care au fost respinse pentru că s-au depus la câteva minute după termenul-limită. Bineînţeles, ele pot depune contestaţie, însă nu cred că vor avea câştig de cauză, pentru că nu le vor permite cei care au depus ofertele la timp. Sperăm ca vineri să semnăm deja contractul cu firma care va face project managementul», a spus un oficial din cadrul ministerului Economiei.

Firma de executive search care va câştiga licitaţia va juca rolul de « consultant » al ministerului pentru întocmirea caietului de sarcini pentru selectarea firmelor de headhuntig care se vor ocupa efectiv de recutarea managerilor din privat pentru companiile de stat.

Ministerul Economiei va încheia un contract-cadru cu o valabilitate de un an cu una din cele trei firme care va oferi consultanţă în proiect. Contractul poate avea o valoare maximă de 600.000 de euro, din care 120.000 de euro ar putea fi încasaţi până la finele acestui an.