Magazinul Leroy Merlin din Colosseum se deschide mâine, dar hipermarketul Carrefour din proiect a fost amânat pentru noiembrie

Autor: Cristi Moga 14.09.2011

Dezvoltatorii proiectului imobiliar Colosseum din Chitila au anunţat deschiderea de mâine a magazinului de bricolaj Leroy Merlin din cadrul proiectului, dar au amânat pentru luna noiembrie deschiderea hipermarketului Carrefour şi a galeriei comerciale, programate iniţial pentru 18 octombrie.

Panico Panayi, proprietarul proiectului din nord-vestul Bucureştiului, care va avea într-o primă fază o suprafaţă închiriabilă de 53.000 de metri pătraţi, dădea în luna iunie ca sigură deschiderea magazinului Carrefour în 18 octombrie, dar acum nu a mai avansat o dată exactă.

Săptămâna trecută clădirea viitorului magazin Carrefour era aproape finalizată la exterior, imobilul fiind construit de firma Real Design Trust a omului de afaceri Dan Petrescu.

Lângă hipermarketul Carrefour urmează a fi ridicate şi spaţii comerciale pentru alţi retaileri, printre care Altex, dar reprezentanţii Colosseum nu au anunţat deocamdată şi alte nume de retaileri.