Ford reînvie o legendă: Caroseria pentru modelul Mustang 1965 intră din nou în producţie

Autor: Radu Racu 29.10.2011

Constructorul american de automobile Ford a anunţat că modele Mustang 1965 nou-nouţe vor fi disponibile pentru numai 15.000 de dolari, însă singura chichiţă este că până la rezultatul final este nevoie de câteva etape de asamblare, scrie Yahoo Auto.

Compania americană a anunţat la sfârşitul acestei săptămâni că va produce un set nou de caroserii pentru modelul Ford Mustang 1965, pe care fanii mărcii pot monta orice componente achiziţionate separat.

Ford Mustang 1965 este unul dintre cele mai populare modele din istoria automobilistică americană, clasându-se pe primul loc în topul celor mai multe procese de recondiţionare a unei mărci vechi.

Pe fondul acestei pasiuni, a înflorit o piaţă a componentelor şi pieselor de schimb pentru respectivul model create în ateliere, până la punctul în care, astăzi poţi avea un Ford Mustang 1965 cu componente nou-nouţe, mai puţin caroseria.

Ford a menţionat că noua carcasă va fi constuită de uzina Dynacom, din California, cu doar câteva mici îmbunătăţiri. Dynacom livrează deja caroserii pentru modelele Ford create între 1967 şi 1970.