Fostul director al Rompetrol Gas a intrat în echipa de conducere a Gaz Sud

Autor: Carol Dan 25.01.2012

Toma Veron, fostul director general al distribuitorului de gaz petrolier lichefiat (GPL) Rompetrol Gas, a preluat o poziţie de conducere la distribuitorul de gaze naturale Gaz Sud, controlat de fondul de investiţii ceh PPF Investments Limited.

"Am plecat din Rompetrol Gas la 1 decembrie 2011. Acum ocup o poziţie de conducere în Gaz Sud", a declarat Veron. El a ocupat poziţia de şef al Rompetrol Gas de la înfiinţarea acestei companii, în anul 2006. Rompetrol Gas este divizia de comerţ cu GPL a grupului Rompetrol, controlat de compania kazahă de stat KazMunaiGaz. Grupul Rompetrol a comunicat că în locul lui Veron a fost numit la conducerea Rompetrol Gas Sorin Nichita.

"Noul director general al Rompetrol Gas este, din 12 ianuarie, domnul Sorin Nichita. Acesta s-a alăturat grupului în 2005 ca manager de proiect în Rompetrol Downstream. În 2007 a promovat în funcţia de director general al Rompetrol Georgia, iar din 2009 până în prezent a ocupat poziţia de director general al Rompetrol Bulgaria", potrivit datelor de la Rompetrol.