Aqua Carpatica: Modificările cerute de CNA la spoturile TV sunt doar de nuanţă, nu alterează mesajul

Autor: Emil Popescu - Mediafax 09.05.2012

Astfel, în ceea ce priveşte spotul de apă minerală carbogazoasă CNA a decis că materialul trebuie modificat astfel încât consumatorul să fie informat cu privire la sursa care probează afirmaţiile.

În cazul celuilalt spot, de apă minerală plată, compania va preciza că se referă la "copii mici", în loc de "copii" în actuala formă a materialului.

Aqua Carpatica susţine în comunicat că este vorba de o "campanie agresivă de dezinformare şi de obstrucţionare" a mesajelor companiei derulată de concurenţă, Societatea Naţională a Apelor Minerale şi Patronatul Apelor Minerale.

Compania mai arată că peste 53.000 de oameni susţin demersul Aqua Carpatica de transparentizare legislativă prin afişarea obligatorie a nitraţilor pe etichetele tuturor apelor minerale din România.

CNA a decis, marţi, să dea o nouă decizie de intrare în legalitate pentru spoturile Aqua Carpatica, după ce deţinătorul acestui brand, Jean Valvis, şi-a expus punctul de vedere în şedinţa Consiliului, reclamele TV urmând să fie modificate.