Avocaţii asociaţi KPMG au recrutat un partener cu o experienţă de peste zece ani într-un alt Big 4

Autor: Cristi Moga 13.05.2012

Firma de avocatură Nemoianu Attorneys at Law, practica de avocatură asociată firmei KPMG în România, a recrutat-o pe poziţia de partener pe Laura Toncescu, fost partener în cadrul firmei D&B David şi Baias, casă de avocatură afiliată PricewaterhouseCoopers, un alt membru al clubului “Big 4”, format din cele mai mari firme de consultanţă şi audit.

Toncescu va oferi asistenţă juridică în domenii precum sectorul bancar, financiar şi asigurări, fuziuni şi achiziţii şi pieţe de capital, urmând a avea statut de partener.

Toncescu a absolvit cursurile Facultăţii de Drept ale Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca în 1997, a ocupat ulterior pentru perioade scurte poziţii de consilier juridic în Camera Deputaţilor şi Guvern, a trecut pentru câteva luni şi prin firma Muşat & Asociaţii, iar în 1999 s-a angajat la PricewaterhouseCoopers România.

Ulterior, în 2002, Laura Toncescu a făcut pasul către firma D&B David şi Baias, afiliată PwC, unde în 2008 a devenit partener.

Acum, Toncescu a făcut pasul către o firmă ceva mai mică, dar care prin afilierea la o firmă consultanţă păstrează un profil asemănător.

Ceilalţi doi jucători din Big 4 – Deloitte şi Ernst & Young – au de asemenea case de avocatură afiliate, şi anume Reff & Asociaţii, respectiv Platis Bazilescu.