PayU a recrutat manageri de la TotalSoft şi Groupon

Autor: Adrian Seceleanu 07.06.2012

PayU România, un furnizor de soluţii de comerţ electronic şi plăţi online, a recrutat doi noi manageri în echipa de conducere, de la producătorul de aplicaţii pentru companii Total- Soft şi de la filala locală a Groupon, cel mai mare jucător global de pe piaţa de cupoane de reduceri.

Andreia Stavarache, fost sales manager software division în cadrul TotalSoft, va ocupa funcţia de Sales & Marketing manager pentru operaţ iunile din România ale PayU. "Cu o experienţă de 14 ani în domeniile financiar - bancar, consultanţă şi software, Andreia a preluat poziţia de Sales & marketing manager al PayU România în aprilie 2012, având misiunea de a dezvolta şi implementa strategia de vânzări şi marketing, de a eficientiza procesele interne ale companiei şi de a dezvolta noi oportunităţi pentru portofoliul de produse şi servicii al PayU în România", explică Cristian Herghelegiu, country manager al companiei.

Stavarache şi-a început cariera în servicii financiar-bancare şi de consultanţă lucrând timp de 5 ani pentru companii din România, SUA şi Grecia, precum PwC, Commercial Bank of Greece sau Ioanin Bank of Athens.

Al doilea manager recrutat, Cem Tunakan, va ocupa poziţia de business development executive în cadrul PayU Group. Cem Tunakan este mai cunoscut în România pentru că a pus bazele operaţiunilor Groupon în ţara noastră fiind între 2009-2012 CEO al Groupon România şi Turcia.

Anterior, în perioada 2001-2005 a ocupat poziţia de VP of Communications la Ericsson Turcia. Recent cooptat în echipa PayU Group, el se ocupă de stabilirea strategiei de dezvoltare a grupului PayU pe toate pieţele unde este activ şi unde îşi va deschide operaţiuni în viitor şi va urmări executarea acestei strategii.

Grupul PayU, un furnizor de soluţii de comerţ electronic şi plăţi online care a cumpărat în 2010 compania locală Gecad ePayment, este deţinut de grupul sud african Naspers.