Năstase: Valul de neîncredere din Capitală, urmat de răspunsul Elenei Udrea, probabil urmează alţii

Autor: Liviu Dadacus 12.06.2012

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, marţi, comentând demisia Elenei Udrea de la şefia PDL Bucureşti, că valul de neîncredere din Capitală a fost urmat de răspunsul Elenei Udrea, el apreciind că, probabil, urmează şi alţi lideri ai PDL să ia măsuri similare.

Năstase a spus că o parte din vină pentru eşecul PDL din alegeri o are şi Traian Băsescu, prin felul în care a susţinut anumite formule politice, anumite structuri de conducere, el arătând că Băsescu a fost "omul din umbră" care a organizat aceste chestiuni, iar cum se dezangajează din tot acest proiect al PDL.

"Vor răspunde, aşa cum s-a văzut, lideri marcanţi ai PDL care au primit un vot de neîncrerdere din partea populaţiei. Votul de neîncredere din Bucureşti sigur că a fost urmat de un răspuns din partea doamnei Udrea în momentul de faţă. Probabil şi alţi lideri ai PDL vor lua măsurile respective înainte de o reuniune a lor, care va fi probabil foarte complicată", a spus Năstase.

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a decis încă de duminică seară să demisioneze din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti, demisia fiind efectivă după validarea aleşilor locali de la nivelul Capitalei, în conformitate cu prevederile legale.