Casa de Insolvenţă Transilvania, afaceri de 4,7 mil. euro prin filialele din Bucureşti, Cluj şi Timiş

Autor: Cristi Moga 25.06.2012

Casa de Insolvenţă Transilvania a realizat anul trecut venituri de 19,9 milioane de lei (4,7 milioane de euro) doar prin activitatea celor mai mari trei filiale ale companiei, situate în Bucureşti, Cluj şi Timiş, restul birourilor deţinute de compania de insolvenţă având venituri mai mici de un milion de lei fiecare pe parcursul anului trecut.

Cifra de afaceri a acestor filiale a fost apropiată de nivelul înregistrat în 2010, în timp ce creanţele stinse în favoarea creditorilor au crescut anul trecut la 65 mil. euro, faţă de nivelul de 45 mil. euro în 2010.

Potrivit unui clasament al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă (UNPIR) prezentat de Casa de Insolvenţă Transilvania firma fondată de Andrei Cionca şi Radu Lotrean a fost anul trecut cel mai mare jucător de pe această piaţă în funcţie de încasările din 2011, corelate cu distribuirile efectuate în cadrul procedurilor către creditori.

Pe următoarele poziţii s-ar afla firmele RVA, Management Reorganizare şi Lichidare, PwC Business Recovery şi BDO Business Restructuring.

“Credem că în acest an va fi mai bine cu cel puţin 25% ca cifră de afaceri. Avem o serie de tranzacţii pe care sperăm să le închidem în perioada următoare”, a precizat pentru ZF Andreea Anghelof, managing partner al CITR.