Un nou sezon al emisiunii "Serviţi, vă rog! " debutează pe 31 iulie la Pro TV

Ziarul Financiar 22.07.2012

Vedetele autohtone dau în această vară lumina reflectoarelor pe viaţa la circ. Asta pentru că, începând din 31 iulie, Pro TV dă startul unui nou sezon al emisiunii "Serviţi, vă rog!", care va introduce cu mic cu mare telespectatorii în lumea fascinantă şi în continuă mişcare a circului.

Marţea şi miercurea, de la ora 20:30, cel mai renumit "tartor" de vedete din peisajul autohton, Nea Mărin, pune invitaţii la treabă, spre deliciul telespectatorilor Pro TV, care vor putea să se convingă cât de bine se pricep aceştia să descifreze limbajul necuvântătoarelor, să le îngrijească, să ridice un cort în care urmează să se desfăşoare un spectacol sau să promoveze reprezentaţiile. Cele patru vedete din fiecare ediţie a emisiunii vor locui exact în aceleaşi condiţii ca şi circarii şi vor experimenta viaţa de nomad a personajelor din această lume.

Aşadar, alături de circari cu tradiţie, vedetele vor fi nevoite să vegheze la bunul mers al lucrurilor din zorii zilei până noaptea târziu. Fie că este vorba de amplasat cortul în care au loc spectacolele, de hrănit, spălat şi îngrijit animalele sau de convins oamenii să vină la reprezentaţii, vedetele vor fi atent supravegheate de Nea Mărin şi obligate să dea dovadă de implicare, deoarece viaţa la circ este frumoasă, dar nicidecum uşoară.

Printre necuvântătoarele aflate sub oblăduirea circarilor se află un uliu, un hipopotam, un leu de mare, crocodili, pinguini, piranha, porci spinoşi şi pelicani. Cei aflaţi sub "comanda" lui Nea Mărin trebuie să se asigure că nu sunt doar hrănite şi spălate, ci şi pregătite pentru spectacol. Mai mult decât atât, vedetele trebuie să intre cât de bine pot pe sub pielea animalelor, nu de alta, dar au mare nevoie să fie ascultate de necuvântătoare în timpul show-urilor în care ei sunt şi protagonişti. Aşadar, munca lor nu se desfăşoară doar în spatele scenei, ci şi pe ea, în faţa publicului. Bineînţeles, publicul trebuie convins de ineditul reprezentaţiilor şi, tocmai de aceea, cei patru invitaţi din fiecare ediţie vor fi responsabili şi de promovarea evenimentelor, fie că este vorba de creat mesaje atractive, fie că este vorba de împărţit pliante.

La finalul "demonstraţiei", circarii vor decide cine a dat dovadă de cea mai mare implicare şi cine s-a făcut cel mai util şi vor înmâna vedetei câştigătoare o sumă de bani. Aceştia vor fi donaţi lui Florin Cârpaci, contorsionistul de 82 de ani care a ridicat sala în picioare la super show-ul "Românii au talent".

Roxana Ionescu, Pepe, Carmen Tănase şi Mihai Bobonete sunt cei care deschid noul sezon al aventurilor marca "Serviţi, vă rog!". În timp ce Carmen Tănase îşi demonstrează încă o dată relaţia specială pe care o are cu animalele şi nu doar că le va îngriji cum va şti ea mai bine, dar va şi pupa ori de câte ori va avea ocazia leul de mare, Roxana Ionescu va fi protagonista unui număr destul de solicitant pentru cineva care nu a trăit la circ din copilărie. Nici Pepe sau Mihai Bobonete nu se vor lăsa mai prejos şi vor încerca să-i joace tot felul de feste lui Nea Mărin.

Bianca Drăguşanu şi Răzvan Fodor sunt doar doi dintre cei care vor continua în acest sezon seria peripeţiilor la circ, în ediţiile ulterioare ale emisiunii "Serviţi, vă rog!".