Agenţia de turism online Paravion, parte a Happy Tour, a intrat pe piaţa din Cipru

Autor: Mirabela Tiron 01.08.2012

Agenţia  de turism online Paravion, parte a grupului Happy Tour, cel mai mare de pe piaţa locală, a intrat pe piaţa din Cipru prin platforma paravion.com.cy.

Decizia Paravion.ro de a se lansa pe piaţa din Cipru vine după o analiză a celor mai ofertante zone de extindere din Europa Centrala şi de Sud.

„Intrarea Paravion.com.cy pe piaţa din Cipru nu trebuie considerată o surpriză. Încă de la achiziţionarea Paravion.ro de către GED Capital prin intermediul Happy Tour, am anunţat că avem trei obiective: consolidarea, modernizarea şi extinderea” a spus Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour Group.

În anul 2010, Happy Tour, proprietate a GED Capital a achiziţionat de la Millenium Tour portalul Paravion.ro – primul site de rezervări online din România. Ca urmare a acestei tranzacţii a fost înfinţată compania Paravion Tour membră a Happy Tour Group - liderul agenţiilor de turism din Romania.    

Anul trecut, Paravion.ro şi-a dezvoltat serviciile oferite printr-un program în care s-au investit peste 400.000 de euro.    

Site-ul are un motor de căutare ce permite o sesiune mai lungă de navigare fără ca rezultatele căutării să expire. Clienţii Paravion.ro pot folosi un singur coş de cumpăraturi pentru toate serviciile (bilete de avion, pachete charter, croaziere, circuite, cazare, asigurare de călătorie). Noua platformă Paravion.ro permite clienţilor să vadă durata pe segment şi timpul de escală în aeroport. Site-ul dispune de  45 de filtre de siguranţă dezvoltate personalizat de către procesatorul de plăţi PayU

Anul acesta, Paravion.ro a câştigat premiul pentru „Cel mai bun website de rezervări online din România” în cadrul celei de-a 5-a ediţii a Galei Premiilor de Excelenţă Hotel Tourism & Leisure Investment Conference.