Penelope Cruz este imaginea Calendarului Campari 2013

Ziarul Financiar 01.08.2012

Ediţia din 2013 a calendarului Campari va fi în mod clar sexy şi sofisticată, atribute care o definesc pe actriţa Penelope Cruz, mai scrie dailymail.co.uk.

Penelope Cruz a radiat în rochia sa roşie, atunci când a fost anunţată că va fi imaginea calendarului Campari 2013, mai scrie sursa citată.

Actriţa în vârstă de 38 de ani a luat parte la o strălucitoare sesiune foto, realizată de fotograful Kristian Schuller, în care a purtat numai ţinute de culoare roşie.

Penelope Cruz este cel de-al 14-lea star care este asociat cu renumitul calendar. Înainte de actriţa spaniolă, printre celebrităţile care şi-au asociat imaginea cu acest calendar s-au numărat Jessica Alba, Eva Mendes, Salma Hayek şi Olga Kurylenko.

Pe de altă parte, actorul Benicio Del Toro a fost primul bărbat din istoria de 150 de ani a brandului Campari care a fost angajat să reprezinte imaginea companiei pe plan internaţional. El a apărut în 2011 pe coperta calendarului Campari.

Penelope Cruz este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul său l-a lansat în 1999. Ea a fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi "Nu te mişca" (2004). Penelope Cruz a fost recompensată cu premiul Oscar în 2009 pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona". A fost nominalizată şi în 2010 la premiile Oscar, pentru prestaţia sa din musicalul "Nine". Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare şi prima actriţă spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.