Profesii

700 de angajaţi, căutaţi în această lună pentru training gratuit

700 de angajaţi, căutaţi în această lună pentru training gratuit

Simona Nicolaescu, managing partner în cadrul Dynamic HR

Autor: Adelina Mihai

03.04.2011, 23:40 338

Furnizorul de training Dynamic Human Resources Grup, cu afaceride 150.000 de euro anul trecut, va instrui 600 de angajaţi şi 100de manageri în cadrul unui proiect finanţat din fondurile europenepentru resurse umane, în valoare de aproximativ un milion deeuro.

Compania este parteneră în alte trei proiecte finanţate dinaceste fonduri.

"Dacă nu ar fi fost gratuite, programele de training ar ficostat 500 de euro/angajat, iar dacă programul de instruire erafăcut la nivel de companie, ziua de training costa între 1.000 şi1.500 de euro. Cei care vor să participe gratuit se vor puteaînscrie la cursurile de management la începutul lunii aprilie", aspus Simona Nicolaescu, managing partner în cadrul Dynamic HR. Cei700 de participanţi vor fi instruiţi în cadrul unor porgrame carevor cuprinde module legate de mediu şi de sănătate şi securitate lalocul de muncă şi vor primi diplome acreditate de ministerulMuncii.

Până în 2013, România are la dispoziţie 4,25 mld. euro pentrudezvoltarea resurselor umane din bani europeni, însă pentru o mareparte din această sumă (peste 80%) au fost deja semnate contracte.Obiectivul acestui program este ca cel puţin 1,6 milioane de românisă fie cuprinşi într-un program de formare în perioada 2007 - 2013.Printre clienţii companiei Dynamic HR se numără firme precum TNT,GlaxoSmithKlein, Metro Group, UPC, BCR, Henkel, Freescale,Grundfos, Vinci sau Avia Motors.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO