Profesii

A patra schimbare în consiliul Transelectrica

A patra schimbare în consiliul Transelectrica

Autor: Ioana Tudor

23.07.2014, 00:04 367
Cătălin Chimirel şi Daniel Pîrvulescu au fost numiţi membri provizorii ai Consiliului de Supraveghere (CS) al transportatorului de energie electrică Transelectrica (TEL). Alegerea acestora vine după ce în aprilie acţionarii companiei au respins numirile lui Andrei Dragoş şi Remus Vulpescu pentru poziţiile de membri permanenţi în CS.
 
Andrei Dragoş fusese numit membru provizoriu în CS al Transelectrica în noiembrie anul trecut, după ce Gheorghe Diaconu a devenit membru al directoratului companiei. La rândul său, Vulpescu îl înlocuise temporar pe Dănuţ Sandu, care a renunţat la funcţia de membru în consiliu în februarie.
 
Şirul numirilor în consiliul de supraveghere al Trans­electrica a continuat în luna mai, când Radu Ştefan Cernov, membru în consiliul de administraţie al Transgaz şi secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor, a preluat o poziţie provizorie. Tot în acea lună, membrii CS au ales-o pe Carmen Neagu drept preşedinte al consiliului. Aceasta fusese numită în funcţia de membru provizoriu al CS în iunie anul trecut. Timp de şapte ani Neagu a ocupat funcţia de director executiv regional al GE Energy pentru Europa de Sud-Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO