Profesii

Acţionarii A&D Pharma l-au recrutat în poziţia de CFO pe Leonard Leca, fostul şef al afacerilor lui Ţiriac

Leonard Leca, 42 de ani, a venit la cârma finanţelor A&D Pharma, după ce în 2013  distribuitorul Mediplus a înregistrat o scădere de 74% a profitului, în timp ce reţeaua de farmacii Sensiblu a rămas pe pierderi. Rezultatele din acest an nu au fost comunicate.

Leonard Leca, 42 de ani, a venit la cârma finanţelor A&D Pharma, după ce în 2013 distribuitorul Mediplus a înregistrat o scădere de 74% a profitului, în timp ce reţeaua de farmacii Sensiblu a rămas pe pierderi. Rezultatele din acest an nu au fost comunicate.

Autor: Ioana David

18.12.2014, 00:06 2214
A&D Pharma, cel mai mare grup din industria locală a medicamentelor, l-a numit în această toamnă pe Leonard Leca în poziţia de director finan­ciar (CFO) în locul lui Florin Buli­goanea, care ocupase această po­ziţie din 2010.
 
A&D Pharma grupează distri­bui­torul Mediplus, reţeaua de farmacii Sensiblu şi o divizie de marketing & sales, iar anual are o cifră de afaceri con­solidată de peste 3,5 miliarde de lei (800 mil. euro).
 
Leonard Leca, 42 de ani, este cunoscut mediului de business din poziţia de director executiv al grupului Ţiriac, care are operaţiuni pe piaţa auto, în industria financiară, în retail, în energie, în aviaţie sau în real estate. Leca a fost recrutat de Ţiriac în 2006 pentru poziţia de director financiar al grupului, iar peste şapte ani a preluat funcţia de director executiv, unde a rămas timp de un an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO