​Adrian Sârbu, manager operaţional, Benefit Online: ”Când doriţi flexibilitate de la angajaţi, nu le oferiţi pachete de beneficii fixe”

28 mar 2017 Autor: Mihaela Pascari

Flexibilitatea trebuie să vină atât pe partea angajaţilor, cât şi din partea angajatorilor. Angajaţii trebuie să fie lăsaţi să îşi aleagă singuri beneficiile, a spus Adrian Sârbu, manager operaţional la Benefit Online, platforma care le permite angajaţilor să îşi aleagă beneficiile în limita unui buget stabilit de angajator.

”Când doriţi flexibilitate de la angajaţi, nu le puteţi oferiţi pachete de beneficii fixe. Angajaţii nu sunt la fel şi de aceea propunem beneficiile extrasalariale flexibile. Astfel, spre exemplu, dintre cei care au ales anul trecut beneficiile pe platforma noastră, femeile au ales cursuri de dezvoltare profesională (68%), iar bărbaţii aleg pensiile private”, a spus Adrian Sârbu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
angajati
, beneficii
, flexibilitate
, manager
, online
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide