Profesii

Aliz Kosza, fost CEO al MOL şi al Orkla Foods, îşi face şcoală de business

Aliz Kosza

Aliz Kosza

Autor: Cristina Bellu

10.05.2017, 12:16 631

Aliz Kosza, fost CEO al MOL România, Orkla Foods şi Fabryo Corporation, lansează proiectul Business Mentoring House, oşcoala de business în care singurul material didactic este afacerea proprie şi în care antrepreneorii şi managerii, beneficiind de mentorat individualizat, pot aplica în propriul business bune practici şi instrumente de business profesioniste.

„Şcoala mea nu e o şcoală propriu-zisă”, spune Aliz Kosza. „Noi nu producem diplome pe bandă, ci facem transfer de know-how. Programele nu sunt construite pe teorie, ci pe zeci de studii de caz din mandatele mele de CEO şi inspirate din cele peste 30 de proiecte de mentorat derulate în toată ţara, pe modele de business care s-au dovedit de succes în România. Totul este experienţă, iar participanţii vor lucra pe cazul concret al propriului business. Pe lângă multă practică, vor fi şedinţe individuale de lucru cu mentori şi  tutori, experţi în business care vor oferi asistenţă concretă pe proiectul propriu al fiecărui participant”, adaugă Aliz Kosza.

Business Mentoring House este un proiect adresat antreprenorilor, proprietarilor de afaceri sau directorilor generali ori managerilor de top care au nevoie de soluţii reale pentru creşterea afacerii lor şi implică module de lucru pe studii de caz concrete, prezentare de instrumente de analiză şi decizie strategice şi lucru individual cu fiecare dintre participanţi.

Cel puţin 50% din program este personalizat şi este stabilit cu fiecare participant, în urma unei discuţii preliminare.

Cu o carieră de peste 37 de ani, Aliz Kosza este una dintre cele mai experimentate femei de business din România, care a condus timp de 25 de ani companii de top, precum MOL România, Orkla Foods România sau Fabryo Corporation, contribuind la modelarea şi inovarea altor companii din 18 industrii diferite.  

Din 2012, s-a retras din poziţia de CEO şi este business mentor şi strateg, transferând experienţe şi principii de business antreprenorilor şi managerilor care doresc să îşi reinventeze afacerea prin leadership, transformare organizaţională, abordare pragmatică şi eficientă a afacerii, bazate pe definirea şi implementarea corectă a strategiilor integrate şi pe construirea de modele de business sustenabile pe termen lung.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO