Profesii

Amercanii de la Sykes au depăşit 1.000 de angajaţi în cele patru unităţi din România

Amercanii de la Sykes au depăşit 1.000 de angajaţi în...

Autor: Mihaela Pascari

16.06.2017, 00:05 195

Furnizorul american de soluţii de management şi servicii BPO Sykes şi-a dublat numărul angajaţilor pe piaţa locală în ultimii patru ani, totalizând astfel peste 1.000 de angajaţi la sfârşitul anului trecut, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Şi afacerile Sykes Entreprises Eastern Europe, firma care controlează brandul local Sykes, au crescut continuu din 2011 până în prezent. Cele patru unităţi de lucru au înregistrat anul trecut vânzări de peste 19 milioane de euro, în creştere cu 40% faţă de anul anterior şi o marjă de profit netă de 12,4%.

Grupul american Sykes a intrat pe piaţa românească în 2010 cu un spaţiu de 1.800 mp închiriat în clădirea de birouri Sigma Center din Cluj, iar în prezent compania a ajuns la patru unităţi de lucru: două în Cluj, în Sibiu şi în Oradea.

Clujul a atras în ultimii ani o serie de companii străine care şi-au instalat unităţile de tip call-center, pe fondul numărului mare de studenţi sau absolvenţi vorbitori de limbi străine şi al costurilor reduse faţă de vestul Europei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO