Profesii

Americanii l-au recrutat pe unul dintre cei mai cunoscuţi directori IT români

Aurelian Sin. Fotograf: Dragoş Savu

Aurelian Sin. Fotograf: Dragoş Savu

Autor: Adrian Seceleanu

28.04.2015, 00:07 1340

Aurelian Sin, directorul de IT pentru Europa de Sud-Est al grupului agroalimentar francez Danone, a fost recrutat de Federal Mogul (FM), producătorul american de componente auto, pentru a conduce departamentul IT al companiei în regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

Astfel, românul se alătură echipei FM care va coordona în următorii ani expansiunea grupului în regiunea EMEA, care generează anual afaceri de 1,7 mld. euro pentru compania americană.

„Trec de la coordonarea activităţilor de IT pentru Danone în România, Bulgaria, Grecia, Turcia şi din ţările adriatice la regiunea Europa Orientul Mijlociu şi Afri­ca. Businessul nu este prezent în toate ţările, dar aceas­ta poate fi o provocare, de a lansa operaţiuni în noi ţări şi de a ne întări prezenţa în ţările care reprezintă o piaţă interesantă”, a declarat pentru ZF Aurelian Sin.

El a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj şi şi-a început cariera ca director IT al primăriei din Deva. Apoi, Aurelian Sin a lucrat timp de cinci ani pentru Heidel­bergCement până când a fost recrutat de Danone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO