Profesii

Andrei Creţu: Un angajat care face sport este mai sănătos şi lipseşte mai puţin de la birou

Andrei Creţu, co-fondator V7 Capital, Benefit Seven (7card)

Andrei Creţu, co-fondator V7 Capital, Benefit Seven (7card)

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.03.2016, 15:43 794

Practicarea sportului cu regularitate este un element-cheie în productivitatea angajaţilor, este de părere Andrei Creţu, co-fondator V7 Capital, Benefit Seven (7card), companie care a creat un card de acces al angajaţilor din mediul de business la cluburile sportive din marile oraşe.

„Putem să asemănăm 7card cu un abonament de sănătate, dar preventiv. Un angajat care face sport este mai sănătos şi lipseşte mai puţin de la birou. Un angajat care face sport este mai fericit, mai energic, mai productiv”, a spus Andrei Creţu la HR Trends 2016.

Alte declaraţii făcute de Andrei Creţu:

Nu cred cu adevărat într-o schimbare radicală a paradigmei în ceea ce priveşte sportul şi practicarea acestuia. Foarte puţini oameni din populaţia ţării fac sport. Comparativ cu Polonia, însă, avem dublul membrilor în săli de fitness, raportat la populaţia totală.

7card oferă un pachet complex şi flexibil de beneficii sportive pentru angajaţi. Îţi permite să accesezi orice sală în regim full-time.

Ne-am dublat toţi indicatorii operaţionali şi funcţionali în fiecare an de la înfiinţare. Avem 13.000 de membri activi din 450 de companii. Reţeaua noastră acoperă acum 9 oraşe din ţară. Pentru următorul trimestru, putem vorbi de o acoperire naţională de fitness, în zonele unde există prezenţă business.

Rolul nostru este de a ne alia cu companiile şi, prin intermediul reprezentanţilor HR, să încurajăm angajaţii să aibă o viaţă mai sănătoasă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO