Profesii

Angela Creţu preia conducerea unei regiuni de 17 ţări în cadrul Avon

Angela Creţu preia conducerea unei regiuni de 17 ţări...

Autor: Cristina Roşca

28.04.2015, 12:22 1020

Angela Creţu (40 de ani) a preluat recent conducerea unei regiuni de 17 ţări din poziţia de Group Vicepresident pentru Turcia, Orientul Mijlociu şi Africa în cadrul Avon. Anterior, ea deţinea o poziţie similară în Europa de Est şi Turcia peste un business de 1,3 miliarde de dolari.

“Este o regiune nou-creată, cu un potenţial extraordinar, însă nu putem oferi încă cifre (cu privire la dimensiunea businessului - n.red). Totuşi, business-ul este comparabil cu cel pe care îl conduceam anterior”, a spus Creţu, prezentă în cadrul conferinţei Inspiro, organizată de revista Magazinul Progresiv.

Potrivit datelor ZF, Creţu este cel mai puternic expat-femeie din perspectiva mărimii business-ului pe care îl conduce.

Angela Creţu şi-a început cariera în vânzări şi după câţiva ani a făcut parte din echipa care a lansat Avon în Serbia şi Muntenegru, având rolul de director naţional de vânzări. Au urmat apoi, în cariera sa, funcţii ca general manager Avon România, vicepresident SEE, vicepresident global buisness innovation la New York, în sediul central al companiei-mamă.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO