Profesii

"Aşa ceva e ridicol!" Englezii au tras concluziille despre Halep

"Aşa ceva e ridicol!" Englezii au tras concluziille...

Autor: Pro Sport

30.01.2018, 15:55 1960

The Guardian i-a dedicat, luni, un amplu material Simonei Halep şi parcursului ei la Australian Open, iar jurnaliştii englezi s-au axat pe două teme. În primul rând, au vorbit despre lipsa sponsorului tehnic, apoi au pus-o pe Simona într-o lumină bună graţie performanţei bune pe care a obţinut-o în ciuda deselor probleme cu care s-a confruntat la Antipozi.

Aşa cum multe nume importante din tenisul mondial au spus de-a lungul ultimelor săptămâni, britanicii cataloghează drept "ridicol" faptul că liderul mondial a fost nevoit să se prezinte la primul turneu de Mare Şlem al anului într-o rochie comandată de pe internet: "Simona Halep a părut o «nefavorită», îmbrăcată memorabil pe durata turneului, în aceeaşi rochie roşie pe care a ales-o online, făcută de o croitoreasă în China. Este ridicol să gândeşti că numărul 1 poate fi nesponsorizat pe durata unui Grand Slam şi că acea corporaţie ar alege să se despartă de ea la două luni după ce a atins performanţa", au scris englezii.

 

Citiţi continuarea pe ProSport

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO