Profesii

Aurelia Costache preia conducerea departamentului de Asistenţă în afaceri al EY România

Aurelia Costache preia conducerea departamentului de...

Autor: Ştefan Stan

19.03.2018, 12:35 400

Aurelia Costache preia conducerea departamentului de Asistenţă în afaceri al EY România, după ce a coordonat timp de trei ani divizia de consultanţă pentru industria serviciilor financiare a companiei.

În ultimii doi ani an, Aurelia a fost implicată de asemenea în înfiinţarea centrului de excelenţă global al EY pentru automatizare RPA (Robotic Process Automation), unul dintre cele mai efervescente domenii din IT.

„Mă bucur că pot prelua conducerea acestei linii de servicii care are o dinamică extraordinară pe piaţa din România. Centrul RPA pe care l-am dezvoltat aici ne permite să aducem pe piaţa locală cele mai inovatoare servicii profesionale care se nasc acum la nivel global. Pe lângă avantajele evidente pentru clienţii noştri de aici, care au acum acces la astfel de servicii, cred că mai important este impactul asupra echipei, prin noile oportunităţi de creştere a specialiştilor din România şi prin integrarea lor în proiecte de anvergură globală”, explică Aurelia Costache.

Aurelia Costache are o experienţă  de peste 20 ani de consultanţă în domeniul bancar şi telecom. Ea a coordonat diverse proiecte din zonele de Business Intelligence, Data Governance, reorganizarea proceselor de afaceri, conformitatea cu diferitele reglementări, precum şi securitate şi continuitatea afacerii.

Aurelia deţine un EMBA în cadrul Ecole Nationale des Ponts et Chaussees Paris şi o diplomă postuniversitară în Afaceri Internaţionale din partea Universităţii din Edinburgh. De asemenea, deţine mai multe certificări internaţionale: Certified Information System Auditor (CISA), Certified Information Securty Maneger (CISM), ISMS Lead Auditor, Lean Practitioner şi Professional Project Manager (PMP). Aurelia a participat în mod activ în cadrul mai multor organizaţii profesionale din Romania: Comitetul IT&C al AmCham, Comitetul pentru Inovaţie şi Tehnologie al Consiliului Investitorilor Străini sau proiectul "1001 start-ups" al organizaţiei Romanian Business Leaders.

"În contextul digitalizării şi al provocărilor de pe piaţa forţei de muncă, alături de presiunea generată de creşterea complexităţii reglementărilor privind protecţia datelor, echipa EY Advisory, consolidată acum prin leadership-ul şi experienţa Aureliei, va sprijini clienţii noştri din România să gestioneze incertitudinile actuale şi să fie parte din schimbarea care redefineşte toate industriile la nivel global", spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO