Profesii

Avocaţii de la Reff & Asociaţii au asistat NEPI Rockcastle într-o tranzacţie de 21 mil.euro privind un nou centru comercial la Sibiu

.

.

Autor: Roxana Rosu

22.02.2018, 14:29 268

Reff şi Asociaţii, societatea de avocaţi reprezentând Deloitte Legal în România, a asistat NEPI Rockcastle în preluarea de la Grupul Primavera Development a proiectului unui centru comercial care urmează să fie construit în zona centrală a oraşului Sibiu, într-o tranzacţie în valoare de aproximativ 21 milioane euro.

Avocaţii Reff & Asociaţii au fost implicaţi în toate etapele tranzacţiei, începând cu analiza juridică, structurare, negociere, semnarea şi finalizarea achiziţiei.

Echipa de proiect a fost coordonată de Irina Dimitriu, partener asociat şi coordonator al practicii de drept imobiliar a Reff & Asociaţii, şi le-a inclus  pe Maria Niţulescu,  avocat asociat senior, Sandra Cahu Ionescu avocat asociat senior, Diana Doci, avocat asociat şi Cristiana Baltag, avocat asociat.

„A fost un proiect complex, care a implicat avocaţi din echipele noastre de drept imobiliar şi din cea de drept societar şi comercial. Suntem încântaţi de faptul ca am reuşit, încă o dată, să ne sprijinim clientul în consolidarea portofoliului său din România", a spus Irina Dimitriu.

De partea Grupului Primavera Development s-au aflat avocaţii Eversheds România.

Potrivit raportului de piaţă al NEPI, proiectul mallului Festival include un teren de 3,4 hectare în centrul Sibiului, pe locul fostei fabrici Simerom. Grupul Primavera Development este o companie controlată de familia Tănăsoiu.

Cu o echipa de 73 de avocaţi, Reff & Asociaţii este una dintre cele mai mari societăţi de avocaţi din România şi una dintre cele mai active în asistarea clienţilor în tranzacţii complexe de fuziuni şi achiziţii, drept imobiliar, finanţări bancare şi tranzacţii cu portofolii de credite.

NEPI Rockcastle este cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori din Johannesburg şi Euronext Amsterdam. Compania deţine în prezent peste 54 de proprietăţi (retail şi spaţii office) în opt ţări şi se concentrează asupra creşterii şi dezvoltării activelor imobiliare din pieţe competitive din Europa Centrală şi de Est, ocupând poziţii de top în ţări precum România, unde este cel mai mare deţinător de proprietăţi de retail, Polonia şi Slovacia (având o prezenţă semnificativă şi în Ungaria, Croaţia, Bulgaria, Cehia şi Serbia).

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO