Profesii

Avocatul Alexandru Reff preia conducerea Deloitte România

Avocatul Alexandru Reff preia conducerea Deloitte România

Autor: Sorin Pâslaru

28.04.2017, 00:07 2844

Avocatul Alexandru Reff, partener la Reff şi Asociatii şi director al diviziei de fuziuni/achiziţii şi imobiliare în cadrul companiei de consultanţă şi audit Deloitte România, va deveni directorul general al companiei - country managing partner - de la 1 iunie 2017, a anunţat astăzi compania.

„Am început să lucrez la Deloitte acum 20 de ani, când eram 8-9 oameni. Preiau firma după o creştere fantastică. Voi căuta să am un rol de integrator. Mulţumesc lui Ahmed Hassan pentru încredere“, a spus ieri Alexandru Reff.

El şi-a început cariera în Deloitte în 1997 ca avocat, fiind apoi partener coordonator al departamentului de servicii fiscale şi juridice timp de 4 ani.

Ahmed Hassan, care a deţinut poziţia de country managing partner din 2011 încoace, va prelua funcţia de risk leader şi membru al comitetului executiv al Deloitte Europa Centrală şi de Est, dar va rămâne cu biroul în România. El a venit aici în 2000.

„Am avut în ultimii 5 ani o creştere de peste 10 la sută pe an. Predau firma pe mâini foarte bune. Alexandru este primul român care va conduce Deloitte România“, a spus Hassan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO