Profesii

Bayer l-a numit pe Pascal Cassecuelle la conducerea diviziei Crop Science pentru România, Bulgaria şi Rep. Moldova

Pascal Cassecuelle

Pascal Cassecuelle

Autor: Cristina Bellu

16.02.2017, 11:36 207

Compania germană Bayer l-a numit pe Pascal Cassecuelle la conducerea diviziei Crop Science pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, începând cu luna februarie.

Acesta îl înlocuieşte pe  Hernan Mora, care îşi va continua activitatea în Argentina.

Cu o carieră începută în domeniul vânzărilor, în Franţa, Pascal a ocupat diferite funcţii de conducere la nivel naţional şi global în cadrul diviziei Bayer Crop Science în Asia şi America Latină. El a petrecut câţiva ani şi în cadrul diviziei Bayer Environmental Sciences, fiind responsabil de pieţele emergente.
Recent, Pascal Cassecuelle s-a aflat la conducerea unui proiect privind un proces global de transformare, desfăşurat la sediul diviziei Crop Science din Germania.

”Obiectivul meu este să duc mai departe performanţele diviziei, lucrând alături de echipă şi partenerii noştri, astfel încât să fim siguri că fermierii din România, Bulgaria şi Moldova au acces la inovaţiile din domeniul protecţiei plantelor, seminţelor şi tehnologiilor digitale”,  spune Pascal Cassecuelle, Crop Science Country Division Head, Romania, Bulgaria & Moldova.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO