Profesii

Bertrand Dumazy, CEO al Edenred Group: România s-a digitalizat mai rapid ca Franţa. Deja 60% din tichetele de masă oferite angajaţilor români sunt oferite pe suport digital

Bertrand Dumazy, 46 de ani, conduce un grup cu 8.000 de angajaţi şi filiale în 42 de ţări, care intermediază anual tranzacţii în valoare de peste 20 de miliarde de euro.

Bertrand Dumazy, 46 de ani, conduce un grup cu 8.000 de angajaţi şi filiale în 42 de ţări, care intermediază anual tranzacţii în valoare de peste 20 de miliarde de euro.

Autor: Adelina Mihai

11.01.2018, 00:06 596
Una dintre particularităţile României este adoptarea rapidă a noilor tehnologii prin comparaţie cu alte state cu economii mai dezvoltate, cum este Franţa, de exemplu, a spus Bertrand Dumazy, CEO-ul global al emitentului de tichete valorice Edenred Group.
 
„România este mult mai digitalizată decât Franţa din punctul de vedere al adopţiei tichetelor de masă în format electronic. O explicaţie pentru această situaţie este aceea că aveţi entuziasmul noii societăţi, dacă pot spune aşa. În Franţa, unde avem 50 de ani de istorie în domeniul tichetelor de masă, care au devenit emblematice pe suport de hârtie, transferul spre zona digitală este mai dificil, iar tranziţia este mai lentă. România, în schimb, unde tichetele de masă au o istorie de 20 de ani, a avut o adopţie mult mai rapidă a tichetelor digitale”, a explicat Dumazy, 46 de ani, care a fost prezent ieri la Bucureşti. Dumazy conduce un grup cu 8.000 de angajaţi şi filiale în 42 de ţări, care intermediază anual tranzacţii în valoare de peste 20 de miliarde de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO