Profesii

Bunge a numit un manager slovac în fruntea diviziei de comerţ cu cereale

Bunge a numit un manager slovac în fruntea diviziei de...

Autor: Mădălina Panaete

07.03.2017, 00:05 734

Robert Balheim, 52 de ani, un manager originar din Slovacia, l-a înlocuit pe Bogdan Oprea în funcţia de director general al companiei Bunge Danube Trading, divizia de comerţ cu cereale a gigantului american cu acelaşi nume.

Astfel, Bunge schimbă conducerea companiei la mai puţin de un an de la numirea lui Bogdan Oprea, 39 de ani. Înainte de preluarea funcţiei de director general al Bunge Danube Trading, managerul roman ocupa funcţia de director financiar al companiei. El rămane în companie chiar după schimbarea din funcţie, conform datelor din Monitorul Oficial.

Înainte de a veni în Romania, Robert Balheim a fost CEO şi preşedinte al grupului din industria bunurilor de larg consum Group în Cehia şi Slovacia. Anterior, timp de doi ani, a fost director general al Bongrain Ungaria şi aproape trei ani a ocupat aceeaşi poziţie în cadrul Bongrain Slovacia. Grupul francez Bongrain deţine pe plan local distribuitorul de produse lactate Delaco. Robert Balheim are în total o experienţă de peste 20 de ani în industria bunurilor de larg consum, activand şi în cadrul grupului PepsiCo. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO