Profesii

Casa de avocatură ZRP are un nou coordonator al practicii de drept penal: Mirela Gorunescu, prodecan al Facultăţii de Drept a Universităţii „Nicolae Titulescu” din Bucureşti

Casa de avocatură ZRP are un nou coordonator al...

Autor: Răzvan Botea

09.02.2018, 19:03 303

Mirela Gorunescu este noul coordonator al practicii de drept penal a societăţii civile de avocaţi Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP). După o activitate didactică de peste 20 de ani, desfăşurată în învăţământul superior şi o bogată practică în profesia de avocat, la începutul acestui an, Mirela Gorunescu s-a alăturat echipei ZRP.

Avocatul Mirela Gorunescu are o experienţă bogată în asistarea şi reprezentarea clienţilor în numeroase cauze, cu preponderenţă cele ce au avut ca obiect infracţiuni economico-financiare, infracţiuni de serviciu şi de corupţie, precum şi fapte penale aflate în competenţa structurilor specializate de Parchet (DIICOT, DNA).

”Suntem mândri că avem în echipa de drept penal colegi de valoarea Mirelei şi sunt convins că ea va continua cu succes munca începută de fostul nostru coleg Antoniu Obancia, cel care a coordonat acest departament pană la finele anului 2017”, a declarat Călin-Andrei Zamfirescu, partener senior al ZRP.

Mirela Gorunescu este prodecan al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii ”Nicolae Titulescu” din Bucureşti şi a publicat în calitate de autor sau de coautor peste 20 de lucrări şi monografii, precum şi numeroase articole de specialitate.

Odată cu venirea Mirelei Gorunescu, a încetat îndelungata colaborare avută cu Antoniu Obancia, fostul coordonator al practicii de drept penal.

Începând cu luna iunie 2017, echipei de drept penal a ZRP i s-a alăturat, în calitate de „of counsel”, specialistul în drept penal, Valerian Cioclei.

Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP) are o echipă de 53 de avocaţi, dintre care opt asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi şi Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob şi Alina Tugearu (asociaţi), Valerian Cioclei – of counsel.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO