ZF LIVE

Catalyst Solutions: Un tânăr la primul loc de muncă poate câştiga 500 euro/lună în IT

26 mar 2015 Autor: Cristina Bellu

Piaţa de recrutare a devenit mult mai dinamică în com­pa­ra­ţie cu anii precedenţi, astfel că firmele scot la concurs anul acesta 4.000 de locuri de muncă, acesta fiind cel mai mare nu­măr de oportunităţi de carieră prezente la târgul An­ga­ja­tori de top, a declarat ieri Dragoş Gheban, managing partner al firmei cu activităţi în domeniul resurselor umane Catalyst Solutions, prezent la emisiunea online de business ZF Live.
 
Industria care recrutează cel mai mult este cea a ser­vi­ciilor IT, care oferă o treime din joburile disponibile în piaţă.
 
„IT-ul este o industrie extrem de activă, reprezentată de com­panii locale româneşti, dar şi de multinaţionale care au birouri deschise în Bucureşti. Oferta propusă de aceste com­panii este extrem de variată. Se recrutează pentru aproape toate tehnologiile, dar se remarcă o creştere a cererii pe zona de mobile, unde este o nevoie mai puternică în piaţă. Salariile oferite de companii pentru poziţiile entry-level pornesc, în medie, de la 500 de euro net pe lună şi pot ajunge la peste 2.000 de euro net pe lună pentru poziţiile avansate“, a precizat Dragoş Gheban, şeful companiei Catalyst Solutins, care organizează anual târgul Angajatori de top.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.03.2015

 
Cuvinte cheie:
zf live
, angajare
, video
, piata
, recrutare
, crestere
, angajatori
, bucuresti
, cariera
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide