Profesii

Cel mai important recuperator de credite din România a fost numit manager regional pe Europa al grupului ceh APS

Cel mai important recuperator de credite din România a...

Autor: Anelis Baciu

06.09.2016, 00:07 4105

Victor Angelescu, country manager al diviziei locale a recuperatorului ceh de creanţe APS, a fost numit manager regional al grupului în Europa Centrală şi de Sud-Est. El este cel mai mare „recuperator de credite“ din România, având în portofoliu la APS peste 4 mld. euro credite neperformante cumpărate în principal de la BCR şi Volksbank. 

Angelescu, 31 de ani, şi-a început cariera în domeniul financiar-bancar în 2007 ca reporting specialist la Bancpost. La începutul lui 2008 a părăsit sistemul bancar şi a început să lucreze ca head of collection departament în cadrul unui IFN, poziţie pe care a ocupat-o aproape un an şi de unde a fost recrutat de APS.

În noul rol, el va avea în subordine directorii naţionali din ţările din Europa unde APS Holding este prezent şi va gestiona şi activitatea de dezvoltare a grupului. Portofoliul de credite neperformante din Europa al APS valorează 5 mld. euro, cea mai mare parte a NPL-urilor, 80%, fiind concentrate în România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO