Profesii

Cele mai bine platite slujbe din România. Salariile pot ajunge şi la 100.000 de euro pe an

Cele mai bine platite slujbe din România. Salariile pot...

Autor: inCont.ro

08.03.2014, 15:01 2895
Locuri de munca cel mai bine platite in Romania sunt in domeniile inginerie si productie (cu un maxim de 30.000 de euro/an), servicii bancare si financiare (67.000 euro/an), contabilitate si asigurari (108.000 euro/an), niveluri comparabile cu cele din Cehia, Ungaria sau Turcia.
 
Compania Grafton Recruitment, activa in domeniul recrutarii din Europa, a realizat un studiu privind nivelul salariilor din Europa Centrala si de Est in anul fiscal 2013/2014. Studiul releva schimbarile care au loc pe piata fortei de munca din Polonia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Romania, Lituania si Turcia, in domenii precum IT si telecomunicatii, farmaceutic si sanatate, inginerie si productie, logistica si achizitii, servicii bancare si financiare, contabilitate si asigurari, vanzari si marketing, resurse umane si administratie, centre de contact, centre de servicii partajate si BPO, constructii si proprietati.

Potrivit studiului, citat de Mediafax, cel mai bine platite locuri de munca in Romania sunt in domeniile inginerie si productie, servicii bancare si financiare, contabilitate si asigurari.

Citiţi articolul integral pe www.incont.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO