Clujenii de la Aluterm: „Ne este foarte greu să recrutăm în construcţii“

8 mar 2016 Autor: Corina Mirea

Furnizorul de produse şi servicii pentru industria cons­trucţiilor Aluterm Group din Cluj, controlat de trei antreprenori români, vrea să îşi crească nu­mărul de angajaţi cu 20% anul acesta.
 
„În prezent avem 44 de angajaţi şi şapte poziţii deschise la nivel naţional, majo­ritatea în departamentele de vânzări şi marketing. Avem un deficit de personal. Procesul de recrutare este foarte dificil şi de aceea este posibil ca obiectivul să nu fie îndeplinit în proporţie de 100% în 2016 şi să facem angajări şi anul viitor“, a spus pentru ZF Andreea Strugaru, managing partner şi acţionar al Aluterm Group.
 
Ea este acţionar al companiei clujene alături de Radu Bogdan Opriş şi Monica Adriana Sagmar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.03.2016

 
Cuvinte cheie:
Aluterm
, cluj
, angajati
, crestere
, industrie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide