Profesii

Coca Cola angajează asistent pentru managerul general în România. Ce posturi mai sunt disponibile

Coca Cola angajează asistent pentru managerul general. Ce posturi mai sunt disponibile

Autor: Mădălina Dediu Panaete

20.01.2013, 18:32 6334

Coca Cola HBC, cel mai mare îmbuteliator de băuturi răcoritoare de pe piaţa locală, continuă recrutările de personal începute la finalul anului trecut, atât în Capitală, cât şi în provincie, pe site-ul companiei fiind disponibile zece posturi.

Printre posturile disponibile este şi cel de asistent executiv al managerului general (executive assistant to CGM) în Bucureşti.

Cei care aplică pentru acest post trebuie să aibă studii superioare, să cunoască foarte bine limba engleză şi să aibă minim un an sau doi de experienţă pe o funcţie similară.

Cel care va ocupa acest post va avea ca sarcini organizarea şi coordonarea unor evenimente sau întâlniri în companie, întocmirea agendei managerului general şi stabilirea întâlnirilor acestuia.

Tot în Capitală sunt disponibile posturile de coordonator audit intern, supraveghetor active imobilizate (fixed assets supervisor), analist echipamente băuturi reci (cold drink equipment analyst) şi coordonator comercial (coordinator modern trade).

Pentru primul post candidaţii ideali trebuie să aibă studii superioare, de preferat economice, minim 3-4 ani de experienţă în audit, intern sau extern, să aibă cunoştinţe de MS Office şi de limba engleză.

La nivel naţional, compania recrutează doi agenţi de vânzări, în Oneşti şi în Arad. Cei care vor să obţină unul dintre aceste două posturi trebuie să aibă minim un an de experienţă în vânzări, permis de conducere categoria B şi studii medii sau superioare, studiile în domeniul afacerilor constituind un avantaj. De asemenea, Coca Cola mai angajează şi un mecanic în Timişoara şi un coordonator regional în Iaşi. Toate posturile sunt cu normă întreagă.

Coca-Cola, care deţine în România trei fabrici la Timişoara, Ploieşti şi Vatra Dornei, a avut în 2011 afaceri de 410 milioane de euro la un număr de aproximativ 1.700 de angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO