Profesii

Coca-Cola HBC: Găsim greu oameni pentru poziţii tehnice precum ingineri automatişti sau electronişti

Corina Licea, HR Manager Coca-Cola HBC România şi Moldova, spune că firma a angajat 30 de oameni de la începutul anului

Corina Licea, HR Manager Coca-Cola HBC România şi Moldova, spune că firma a angajat 30 de oameni de la începutul anului

Autor: Mădălina Dediu Panaete

23.04.2014, 00:08 446

Coca-Cola HBC România, liderul pieţei de băuturi răcoritoare cu afaceri de 435 mil. euro în 2012, a angajat în primele trei luni ale acestui an peste 30 de oameni, atât în departamentul comercial, cât şi în cadrul lanţului de aprovizionare (producţie şi depozit), precum şi în departamentul financiar şi cel de resurse umane.

„Compania noastră operează într-o industrie care se remarcă mai ales prin dinamism, astfel că adaptăm cu fiecare zi resursele şi nevoile“, a declarat pentru ZF Corina Licea, HR Manager Coca-Cola HBC România şi Moldova.

WikiZF: Profilul companiei Coca-Cola HBC România S.R.L.

Ea spune că pentru poziţiile tehnice precum cele de ingineri sau electronişti compania găseşte mai greu oameni calificaţi. Corina Licea nu este singurul manager care subliniază lipsa candidaţilor cu calificare pentru posturile tehnice, problema existând la nivelul mai multor industrii. „Pentru poziţiile tehnice din cadrul companiei este, de regulă, mai dificil de găsit oameni. Aici includem inginerii automatişti, specialiştii electronişti ori tehnicienii de mentenanţă“, a explicat managerul care are o experienţă de aproximativ 15 ani în resurse umane şi care lucrează în cadrul Coca-Cola HBC România din 2011. Totodată, ea explică faptul că este mai dificil de găsit personal şi pentru funcţiile care necesită „rare skills“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO