Profesii

Compania de audit şi consultanţă Mazars şi-a adus trei specialişti la impozite, taxe şi preţuri de transfer ca să acopere nevoile clienţilor într-un mediu de afaceri din ce în ce mai complicat

.

.

Autor: Cristina Bellu

30.03.2017, 00:00 801

Compania de audit şi consultanţă Mazars, prezentă pe piaţa locală de peste 20 de ani, anunţă numirea a trei specialişti în zona de impozite, taxe şi preţuri de transfer.

Astfel, Bianca Vlad va ocupa funcţia de Director impozite indirecte, Lucian Dumitru va fi Senior manager taxe directe, iar Liviu Gheorghiu va fi Senior manager preţuri de transfer.

”Consolidarea echipei a devenit o prioritate, ca urmare a creşterii rezultatelor noastre din ultimii trei ani. Ne-am lărgit aria de expertiză prin atragerea de specialişti de anvergură, care să acopere şi să prevadă chiar nevoile clienţilor noştri, într-un mediu de afaceri cu evoluţie din ce în ce mai complicată”, observă Edwin Warmerdam, Tax Partner Mazars.

Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul consultanţei fiscale, Bianca Vlad şi-a concentrat activitatea pe impozitele indirecte, acordând consultanţă unei clientele active în diverse tipuri de afaceri. A făcut parte din echipele participante la programul PHARE, în domeniul alinierii legislaţiei româneşti de aplicare a TVA la principiile europene.

Lucian Dumitru are o experienţă de peste şase ani în domeniul consultanţei fiscale, fiind specializat in taxe directe şi preţuri de transfer. El a acordat consultanţă clienţilor din industrii şi ramuri economice precum retail, imobiliare, energie şi industria farmaceutică. Înainte de a se alătura echipei Mazars, Lucian Dumitru a lucrat pentru o companie din Big4.

Liviu Gheorghiu are o experienţă de peste nouă ani în domeniul finanţelor şi taxării, specializat pe zona preţurilor de transfer.El a acordat sprijin şi servicii de specialitate unor clienţi locali şi internaţionali, cu afaceri în  imobiliare, energie, IT, construcţii, agricultură, industria auto. A lucrat atât pentru companii din sectorul public, cât şi pentru unele companii din Big4. 

Mazars este o organizaţie internaţională, integrată şi independentă, specializată în audit, contabilitate, consultanţă financiară şi fiscală. De la 1 ianuarie 2017, Mazars şi birourile sale corespondente operează în 97 de ţări..

În România, Mazars are o experienţă de peste 20 de ani în audit şi consultanţă financiară, consultanţă fiscală, contabilitate, salarizare şi administrare de personal, fiind prezentă pe piaţă din anul 1995. Echipa locală cuprinde mai mult de 160 de profesionişti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO