Profesii

Consultanţii de la Enviso ţintesc afaceri de 750.000 de euro din certificări în inovaţie

Consultanţii de la Enviso ţintesc afaceri de 750.000 de...

Autor: Adelina Mihai

17.05.2016, 00:05 499
Companiile care îşi trimit angajaţii să se certifice în domeniul invovaţiei plătesc câte 1.500 de euro pentru fiecare nivel de certificare, spun consultanţii de la Enivso, care au adus anul acesta pe piaţa locală cursuri şi certificări în managementul inovaţiei în parteneriat cu Innovation Association of Professionals (INNOAP), asociaţia globală a profesioniştilor în inovaţie.
 
„În Global Innovation Index, index realizat de şcoala de afaceri INSEAD, România se află pe locul 54 (din 141 de ţări analizate). Stăm mai bine la inovaţie decât la corupţie (unde suntem pe locul 58, conform Transparency Inter­national), dar legătura dintre cei doi termeni e mai profundă decât pură statistică: implementarea unor procese inovatoare poate ajuta la scăderea corupţiei, la îmbună­tăţirea imaginii şi la generarea unor strategii pe temen lung, din care ţara să aibă de câştigat pe termen lung. (…) Vrem să transformăm inovaţia din valoare organizaţională în proces de lucru, iar acest transfer se poate învăţa“, a explicat Iuliana Roibu, innovation partner în cadrul firmei de training şi consultanţă Enviso, care reprezintă INNOAP pe plan local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO