Continental caută 180 de oameni pentru fabrica din Braşov. Recrutările, în martie şi aprilie

15 mar 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Compania Continental Powertrain România, subsidiara locală a concernului german Continental a demarat o campanie pentru recrutarea a peste 180 de oamnei în producţie, la fabrica de componente auto din Braşov.

În prezent, peste 1.400 de oameni lucrează în fabrica Continental din Braşov la producţia unităţilor de alimentare cu combustibil, ce ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon (CO2) ale maşinilor, îmbunătăţind eficienţa energetică.

’’Continental Braşov poate produce, la capacitate maximă, peste 10 milioane de unităţi de alimentare cu combustibil pe an, iar ca să reuşească acest lucru, compania va angaja în lunile martie şi aprilie peste 180 de persoane în producţie’’, a transmis compania Continental într-un comunicat de presă.

Programul de recrutare se va derula în perioada martie-aprilie 2017, iar angajaţii din ariile tehnice şi de resurse umane ai Continental Braşov vor participa la diverse evenimente de profil organizare în oraş, precum târgul locurilor de muncă, din perioada 30-31 martie, de la Hotel ARO. Totodată, caravana Continental va căuta oameni atât în Braşov, cât şi în localităţile învecinate, Codlea, Vulcan, Râşnov, Cristian, Zărneşti, Bran, Moieciu, Săcele,Tărlugeni, Poiana Mărului.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
brasov
, fabrica
, oameni
, cautare
, recrutari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide