Profesii

Cristiano Ronaldo a bătut palma cu Juventus, iar acţiunile clubului italian au crescut cu 4%. Valoarea de piaţă a lui Juventus a ajuns la 894 milioane de euro

Cristiano Ronaldo a bătut palma cu Juventus, iar...

Autor: Mihaela Măncilă, Mediafax

10.07.2018, 17:22 1133

Cristiano Ronaldo e noul jucător al lui Juventus, au anunţat la unison cele mai importante publicaţii de sport din Spania.

Cristiano Ronaldo a bătut palma cu Juventus, iar acţiunile clubului italian au crescut cu 4%. Valoarea de piaţă a lui Juventus a ajuns la 894 milioane de euro.

Cele mai importante publicaţii de sport din Spania anunţă la unison că transferul lui Cristiano Ronaldo e rezolvat. Conform AS, Marca şi Mundo Deportivo, Real Madrid şi Juventus au ajuns la un consens, după şedinţa la care au luat parte reprezentanţii celor două cluburi.

Iar cum cele două părţi au ajuns la un numitor comun şi în privinţa sumei de transfer, 100 de milioane de euro, mai rămâne doar anunţul oficial al unei părţi, care să confirme despărţirea de Real Madrid. Conform surselor citate, Juventus ar putea face anunţul oficial în marţi, 10 iulie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO