Profesii

Cum alegi un MBA: „Nu contează unde studiezi, ci experienţa internaţională a profesorilor“

Cum alegi un MBA: „Nu contează unde studiezi, ci...

Autor: Alex Ciutacu

09.07.2018, 20:20 474

Absolvirea unui program educaţional de tip MBA îţi poate deschide oportunităţi noi şi poate debloca direcţii de carieră consi­derate inaccesibile până atunci, crede Tal La­zar, manager operaţiuni Alpla Plastic şi acţio­nar la Sabon România, absolvent al EMBA-ului oferit de şcoala de afaceri ASEBUSS.

„Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în timpul experienţei mele la EMBA este că poţi încerca! Nu trebuie să îţi fie frică să încerci să îţi împingi limitele până în locuri la care nu ai visat niciodată. Spun tot timpul că cerul este limita, dar nu am realizat cât de adevărat este acest lucru până când nu am găsit atâtea cazuri care să-mi demonstreze că aşa e. De când am terminat studiile, mi-am dus cariera într-un punct în care nu am mai ajuns până atunci şi mi-am aplicat toate abilităţile antreprenoriale personale către dezvoltarea businessului către pieţe noi, în ţări noi“, spune Tal Lazar.  Managerul spune că programul l-a ajutat în multe privinţe şi i-a oferit o înţelegere mai profundă a aspectelor economice. „Mi-a îmbunătăţit înţelegerea aspectelor financiare prin studii economice. Mi-a îmbunătăţit calităţile de leadership şi perspectivele. Mi-a dat abilitatea de a înţelege diferite pieţe şi, în primul rând, abilitatea de a gândi strategic“, adaugă Lazar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO