Profesii

​Daniel Barabant este noul director de daune al asigurătorului Generali

​Daniel Barabant este noul director de daune al...

Autor: Anelis Baciu

28.08.2014, 14:11 851

Daniel Barabant a preluat începâd din 26 august poziţia de director al departamentului de daune din cadrul asigurătorului italian Generali, poziţie care rămăsese vacantă după plecarea lui Mădălin Roşu pe aceeaşi poziţie la Omniasig. Roşu a condus departamentul de daune al Generali timp de şase ani.

Asigurătorul a preferat să promoveze o persoană din interiorul companiei şi nu să recruteze un manager din exterior.

Barabant lucrează în cadrul Generali din 2011, el coordonând din poziţia de director centrul de daune din Cluj-Napoca.

Noul director de daune al Generali are o experienţă de 14 ani în domeniul asigurărilor, iar de-a lungul timpului a fost trainer, manager al departamentului de subscriere, dar şi director de daune.

Departamentul de Daune, condus de Barabant se află în subordinea diviziei de daune şi suport, coordonată de Veselin Danilovac. Danilovac a fost numit membru al directoratului Generali la începutul acestui an.

Generali deţine o cotă de 5,4% din piaţa asigurărilor şi a subscris prime de 438 milioane de lei anul trecut, potrivit datelor Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). Asigurătorul operează atât pe piaţa poliţelor generale, cât şi pe segmentul de viaţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO