Profesii

De la masaj pentru angajaţi la tone de fructe livrate la birou. Angajaţii români tot mai “răsfăţaţi” de către companii

De la masaj pentru angajaţi la tone de fructe livrate la...

Autor: Mihaela Pascari

03.03.2016, 17:37 1118

Crosurile sportive, masaj la birou, cursuri de dans şi design floral cât şi tone de fructe livrate la birou sunt doar câteva activităţi pe care le organizează specialiştii în resurse umane din cadrul firmelor locale cât şi multinaţionale, pentru a spori motivarea angajaţilor şi a consolida cultura organizaţională în cadrul firmelor respective.

 “Pentru a crea o cultură organizaţională în cadrul companiei noastre, am desfăşurat anul trecum activităţi sportive pentru ai menţine fericiţi, precum crosuri, echipe de fodbal, volei şi ciclism. Iar pentru spiritual angajaţilor am avut cursuri de dans, muzică şi ieşiri în oraş împreună cu echipa. Mai mult, avem şi o trupă muzicală în sediul nostru din Cluj”, a spus Gabriela Bobu, specialist în comunicare în cadrul companiei de servicii de IT, Endava România, în cadrul celei de-a cincea ediţie a Galei Work-Life Balance care s-a desfăşurat astazi în capitală.

Totodată, pentru unii angajaţi sunt organizate cursuri de fotografie, de design floral, de make-up, nutriaţie dar şi zile tematice precum ziua soarelui în care angajaţii primesc îngheţată la birou, spun reprezentanţii companiilor prezente la eveniment.

 

 “Noi apelăm la specialişti pentru a avea activităţi de recreere. Avem un program care ne învaţă cum să ne îmbrăcăm, ateliere de make-up cât şi cursuri de fotografie şi design floral”, a mai spus Irina Stoian, HR Manager în cadrul companiei de credite de consum Cetelem.

Iar Daniel Ştefan, reprezentantul HP România a spus în cadrul conferinţei că pentru angajaţii firmei se organizează picnic-uri iar anul trecut s-au livrat către birourile angajaţilor circa trei tone de fructe.

“Angajaţii îşi pot aduce familiile la picnic-urile pe care le organizăm iar partea cea mai importantă este masajul la birou  deoarece primim un feedback pozitiv din partea angajaţilo. În ceea ce priveşte modul de viaţă sănătos al angajaţilor, anul trrecut s-au livrat circa trei tone de fructe. Deasemenea, participăm la toate evenimentele fie conferinţe sau chiar cele care îmbină exerciţiul fizic cu nutriaţia”, a spus Daniel Ştefan. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO