Profesii

Deloitte caută 25 de tineri pentru o academie care îi învaţă să devină auditori şi consultanţi

Deloitte caută 25 de tineri pentru o academie care îi...

Autor: Corina Mirea

20.11.2014, 16:14 726

Firma de consultanţă şi audit Deloitte caută 25 de studenţi în anul trei de facultate sau masteranzi pentru un program de tip “job shadowing”, în care angajaţi cu experienţă ai companiei îi vor învăţa ce presupune un job de consultant sau de auditor.

“Am lansat acest program pentru a veni în întâmpinarea nevoilor curente ale studenţilor. Suntem în permanent contact cu mediul academic, derulăm programe de internship şi angajăm tinere talente în cadrul companiei an de an. Deloitte Student Academy a pornit de la dorinţa de a-i ajuta pe studeţi să opteze, în mod informat, pentru cariera pe care doresc să o urmeze, îmbinând pregătirea teoretică pe care le-o oferă facultatea cu elementele practice ale profesiei”, spune Carmen Baibarac, senior manager al departamentului de resurse umane din cadrul Deloitte România.

Programul de “shadowing” se va desfăşura în perioada decembrie-aprilie 2014, astfel că tinerii se mai pot înscrie în academia Deloitte pentru a învăţa de la angajaţii cu experienţă ceea ce presupune un post de consultant sau de auditor până pe data de 30 noiembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO