Profesii

Deloitte şi-a luat un nou partener pentru divizia de evaluare şi modelare a afacerilor companiei

Deloitte şi-a luat un nou partener pentru divizia de...

Autor: Oana Stupinean

27.01.2015, 11:35 715

Firma de consultanţă şi audit Deloitte l-a cooptat în echipă pe Lars Wiechen, în funcţia de partener în cadrul Serviciilor de Consultanţă Financiară, urmând să coordoneze departamentul de servicii de evaluare şi modelare a afacerilor companiei de audit.

Lars Wiechen are o experienţă de peste 13 ani în companii din România şi Germania şi a fost implicat în majoritatea tranzacţiilor importante de pe piaţa românească.

„În mediul economic actual, companiile de top se confruntă cu nevoia creării unor modele de evaluare şi de afaceri transparente şi credibile, care să vină în sprijinul tranzacţiilor pe care le efectuează, astfel încât să fie conforme cu cerinţele legale şi standardele contabile şi să le sprijine în demersul lor de a obţine finanţare sau în soluţionarea disputelor“, afirmă Ahmed Hassan, Country Managing Partner al Deloitte România.

Pe parcursul celor nouă ani petrecuţi pe piaţa românească, Lars Wiechen  a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea profesiei de evaluator, în calitate de membru acreditat al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi (ANEVAR) şi membru al Comisiei de verificare şi Monitorizare din cadrul ANEVAR.

Lars Wiechen a absolvit un masterat în administrarea afacerilor de la Universitatea din Frankfurt pe Main, Germania, şi are o diplomă în Managementul afacerilor bancare de la Deutsche Bank, Hanovra, Germania. El este Contabil Public Autorizat (CPA) în Illinois/ Statele Unite ale Americii şi este acreditat în Evaluarea Afacerilor (ABV).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO