Profesii

Deputatul Florin Roman a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PNL: Începi sa constaţi că părerea ta este minoritară

Deputatul Florin Roman a demisionat din funcţia de...

Autor: Diana Grigore, Mediafax

11.06.2018, 15:04 1251

Deputatul liberal Florin Roman şi-a depus demisia din funcţia de vicepreşedinte al PNL, în şedinţa de luni a Biroului Executiv al formaţiunii. Acesta acuză că vocea sa în partid nu contează, însă asigură că va rămâne "acelaşi deputat de opoziţie incisiv la adresa PSD".

"Am înaintat astăzi, demisia din funcţia de vicepreşedinte al Partidului National Liberal. După o îndelungă chibzuinţă. Atunci când începi să constaţi că, după multă munca şi efort, părerea ta este minoritară, cred că decizia este cea corecta. Iar majoritarii trebuie să-şi asume responsabilitatea unui partid care înseamnă 200.000 de membri. Tocmai pentru a nu pune PNL într-o situaţie delicată. Voi rămâne în continuare acelaşi deputat de opoziţie incisiv la adresa PSD!", a scris Roman pe pagina sa de Facebook.

În cadrul şedinţei BEX al PNL de luni, Florin Roman a avut o dispută cu colegii de partid, printre care şi liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, în legătură cu votul liberalilor asupra proiectului de lege care aduce modificări Codului administrativ, care urmează să fie votat în plenul de luni al Senatului, potrivit surselor MEDIAFAX. Florin Roman, membru în Comisia specială pentru elaborarea Codului administrativ, a susţinut unele propuneri de modificare a Codului, dorind ca liberalii să susţină şi în plen proiectul. De cealaltă parte, Turcan s-a opus. În cele din urmă, liberalii au decis în Biroul Executiv să voteze împotriva proiectului care propune schimbarea Codului administrativ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO